Kontakt os nu
31 12 36 60

Hvad tilbyder vi?

Torben Vendelbo udfører et bred vifte af opgaver.

Hos Murerfirmaet Torben Vendelbo løser vi en bred vifte af opgaver –  om du skal til at bygge nyt hus, renovere dit badeværelse eller blot have lavet en ny terrasse kan vi være behjælpelige. Herunder kan du læse om nogle af de services vi udbyder. Finder du ikke dit næste projekt på listen, kan du altid kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Facaderenovering 

Trænger dit hus til et ansigtsløft? Der kan være et utal af grunde til at få renoveret facaden på din bolig: måske skaller tidligere maling af, eller også er din facade bare blevet lidt kedelig med årene.

Vi hjælper gerne med at få et nyt og mere moderne udtryk på dit hus. Din bolig kan eksempelvis ved hjælp af en filtpudsning og vandskuring  komme til af fremstå som ny.

Nyt badeværelse

Er du på jagt efter et nyt badeværelse, eller trænger dit nuværende til en kærlig hånd? Murerfirmaet Torben Vendelbo bygger og renoverer badeværelser, med dine ønsker i fokus.

For at sikre at hele projektet bliver gennemført bedst muligt, har vi et tæt samarbejde med VVS’er. På den måde bliver flisearbejde og montering af apparatur udført i samspil, hvilket giver et unikt og kvalitetssikret slutresultat.

Udfyld formularen og få tilsendt et tilbud på hele projektet.

Tilbygning

Overvejer du at bygge til? Hos Murerfirmaet Torben Vendelbo tilbyder vi både rådgivning og udførelse af din nye tilbygning.

Vi kommer med ideer og rådgivning til hvordan du bedst muligt kan bygge til dit nuværende hus. Dette gælder både byggeteknisk, men også materialevalg.

Med en bred vifte af samarbejdspartnere kan vi sørge både murer -og tømrerarbejde såvel som VVS-, maler- og elektrikeropgaver. Vi sørger for hele processen i din tilbygning, så du kun behøver at kontakte en håndværker.

Terrasse 

Skal den nuværende terrasse udvides, eller skal du have en helt ny? Dette kan godt virke uoverskuelig – hvilket fliser skal man vælge og hvordan skal fliserne lægges? Vi hjælper dig gerne gennem hele processen. Dette gælder både vejledning i forhold til materialevalg og selvfølgelig selve fliselægningen.

Nybyg 

Det kan være svært at overskue et stort byggeprojekt, men vi hjælper dig sikkert i mål og tager hånd om hele processen.

Sammen med vores samarbejdspartnere, der dækker alle faggrupper indenfor byggebranchen, sørger vi for at kvalitetsbevidst håndværk fra første spadestik til det endelig resultat.

Ring eller udfyld formularen, så vi i fælleskab kan få bygget dit drømmehus – vi siger aldrig nej, til en uforpligtende samtale.

Pris på murerarbejde

Da alle opgaver er forskellige, kræver de hver især forskellige ressourcer og arbejdstimer.

Vi kan derfor ikke liste vores priser, men hvis du udfylder formularen med dine ønsker, vender vi tilbage med et tilbud eller overslag over byggeriet.

Samarbejdsaftaler

For at vi kan tilbyde totalentreprise, har vi selvfølgelig en række samarbejdspartnere, som vi indgår i et tæt arbejde med bl.a. VVS, tømrer og flere.

Ring til os eller beskriv alle dine ønsker i formularen, så kontakter vi vores samarbejdspartnere, og kan give dig et samlet tilbud eller overslag på hele opgaven.